2007-05-27

Mek


Mekande på hög nivå. Gräsklipparen går ojämnt, ska försöka komma åt ett eventuellt bränslefilter. Har snart plockat isär hela maskinen! :-)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Du kan alltså mer än att koda och spela WoW. Coolt :-)

Unknown sa...

Vet inte det! Plockade isär och ihop utan att det blev några delar över iaf. Men lite antiklimax blev det allt för den funkade varken bättre eller sämre efter mitt ingrepp. :-(

Anonym sa...

Kanske ngt annat som är fel helt enkelt?

Tobbe sa...

Stor skillnad mellan att kunna något samt att tro sig kunna det :-)

Unknown sa...

Påstod aldrig att jag kunde det, men man lär sig inget om man inte försöker. Har ju iofs en Maskinist B-examen från Högskolan i Kalmar. Men det var 13 år sen och rörde väl mer 500-hästars båtmotorer och inte gräsklipparmotorer.

Men det finns inget direkt bränslefilter, det som fanns var ett litet nät på änden av det rör som drar upp bensinen. Detta nät glömde jag sätta på och fick skruva isär allt ännu en gång. Men nu vet ag hur en gräsklipparmotor ser ut. :-)

Tobbe sa...

Köp en handjagare istället!
Simplare konstruktion, du sparar miljön och bensinpengar och får mer motion!

Jag kör bara med handjagare själv :-P

Unknown sa...

Och i ditt fall är ju t.o.m. handjagaren lite att ta i med tanke på att det nästan räcker med en nagelsax hemma hos dig! :-)

Snart får jag nog ta och skaffa mig en lie om jag inte löser det här.

Anonym sa...

Handjagare låter som något som singelkillar har hemma, typ... Men jag är väl fel ute då jag inte har trädgård :-)

Tobbe sa...

Köp en get!

Den fixar gräset och du kan göra egen fetaost, du sparar miljön, du slipper mecka och Filip kommer säkert tycka det är helfestligt med en egen get i trädgården!