2008-12-15

Veckan som gick

Snäll som man är ställde man ju upp när Mr Nifty behövde en ersättare till en skadad Kapten Haddock i korpbadmintonen. Premiär i korpen för min del (i badminton) och trots att vi dels inte spelat dubbel ihop på år och dar och dels torskade hela matchen med 3-0 så tyckte jag att vi spelade ganska hyfsat. I dubbeln hade vi set-boll i första set, men förlorade ändå med 23-21. Andra set tog vi med 21-18. Tyvärr halkade vi efter direkt i tredje och orkade inte jobba oss i kapp. Singlarna var det väl inte så mycket att säga om, af från min sida lyste konditionen och rutinen med sin frånvaro. Men det var kul.

Röda faran, eller pansarmusslan som Mr Nifty kallar den kom tillbaks efter lagning som påtvingats efter besiktningen och rullar helt plötsligt mycket bättre. Hade dock inte bytt ut den spruckna sidospegeln vilket innebar att jag fick backa ut från besiktningen igen för att slippa betala avgiften bara för att få ännu en ombesiktning. Men köpte ett spegelbytarkit hos Mekonomen och fixade till det igår söndag. Nytt försök idag måndag på bilprovningen.

Familjen har blivit med en Xbox 360. Så det har blivit en del spelande på den i veckan. Dock mestadels sonen som spelar NHL 2K7 nästan så fort han får. Själv försöker jag få igång mediacenter delen så att man kommer åt bilder, musik och eventuella filmer på datorn på kontoret. Men det vill sig inte riktigt. Hade varit ganska smutt att få igång det.

Blivit en del WoW-spelande med i veckan, framförallt i fredags kväll/natt. Hann iaf med en tredjedel av level 66 så snart kanske man kan få möjlighet att ta sig in i Northrend med gamle Baf och se vad alla andra pratar om.

Annars var den största överraskningen denna veckan när TorsÅsa, efter år av försiktiga förfrågningar äntligen tog sitt förnuft tillfånga och styrde Saaben mot Verkö efter Maxbesöket i fredags. Som tur är var även Mr Nifty med för annars hade ingen trott mig. :-)

Under lördagen, och lite under söndagen, bakades det pepparkakshus samt vanliga pepparkakor. Huset blev ganska bra i år. Får återkomma med bild på det.

För att även få lite frisk luft i helgen så tog vi en rejäl söndagspromenad. Vi var ute och gick i ca 2.5 timme med barnvagnar och det kändes som om vi gått flera mil men till slut visar det sig att man inte ens gått en. Plottningen visar att det blev ca 9 km. Men det var väldigt mycket uppförsbacke på sina håll.

Jobbmässigt flöt det väl på som vanligt, inget speciellt att rapportera därifrån.

1 kommentar:

Åsa sa...

Undra när jag ska få äran att åka på lunchtur till Verkö.
Räkna med att jag kommer tjata och du har ca 2 mån på dig nu Larsson att bevisa att du oxå kan köra ut dit ;)