2007-07-04

Repristider

TV-sommar är lika med repriser. Iaf till viss del. Men en del repriser är helt klart välkomna. Kanal 5 och TV6 kör för tillfället de sköna serierna "Frasier" och "Spin City". Vill man ha fler klassiker så går M*A*S*H på TV4+. Kanske inte lika klassisk, men ganska kul med är "2 and a half men" på TV3. Alla går precis lagom mellan ca kl 23 och typ halv ett. Perfekt att titta på i sängen innan man ska somna.

Om man inte spelar förstås! :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Somartid i TV innebär även en del (få) nya ljuspunkter, faktiskt! Iaf för mig som formligen älskar brittiska deckare. Då tänker jag inte på mossiga v nyinspelningar aMiss Marple, Hercule Poirot och sån dynga utan moderna deckare som Morden i Midsomer med fräscha nya avsnitt. Soft hjärnmassage dår man oftast har svårt som fasen att gissa rätt. Tisdagar 21:00.

Unknown sa...

Gillar oxo Morden i Midsomer. Alltid svårt att knäcka vem mördaren är även om jag lyckades i denna veckas avsnitt, men det var ren tur.

Har tidigare år annars varit lite svag för Ernsts sommartorp, men i år verkar killen som klipper programmet rökt på en riktig feting. Kan ingen säga åt honom?! Dessutom gillar jag inte det här med att ha med kändisar, även om Filip & Fredrik var ganska sköna.

Anonym sa...

Nu låter detta som en dålig bortförklaring men jag brukar faktiskt inte kolla på Ernst. I år har hans program dock råkat sammanfalla med våra kvällsmackor. Reagerade oxå på den flummiga klippningen. Om vi som är "unga" reagerar så starkt, undrar då hur de äldre gillar det.