2007-02-01

Vad hände?

Idag finns det en artikel om att "Mobilen viktigare än sex" på Tidningen Mobil. Den som skrev det har inte testat World of Warcraft! Det är starka grejer! Starkare än mobilen!

Så som en blixt från en klar himmel så har man nu alltså gått och blivit en riktig WoW-nörd. Det borde finnas varningstexter på lådan som varnar för att det är väldigt lätt att fastna och oerhört svårt att slita sig från. Man e helt mossig i huvudet efter alla "Ska bara..." innan man kan gå och lägga sig. Inte alltför ofta man kommit i säng före ett på natten sen förra onsdan!

Som de flesta kanske märkt har bloggandet avtagit lite i intensitet den senaste veckan, inte bara hos mig utan hos hela den lokala bloggcommunityn (Mr Nifty, Dr Bengus & Kapten Haddock) har minskat sin postfrekvens markant. De få postningar som får se dagens ljus handlar om... just det World of Warcraft!!!

För övrigt så har jag försökt hålla uppe träningen trots andra saker som pockar på min uppmärksamhet, till skillnad från vissa andra! :-) Lunchbadminton i tisdags, ännu en bergsetapp till eurotechno i tisdags kväll, badminton igår kväll!

2 kommentarer:

Tobbe sa...

"De få postningar som får dagens ljus handlar om..."
Är inte det allmänt vedertagna uttrycket "får se dagens ljus"?
Får dagens ljus låter sektaktigt och tokreligöst! Läskigt!

Unknown sa...

En helt vanlig liten miss i skrivandet som inte längre kan spåras!