2007-06-10

Barcelona-Espanyol

För att enklast sammanfatta matchen så säger jag bara; Matchen var bra, stämningen otrolig, Messi helt jäkla fantastisk och upplevelsen total.

Är man någorlunda intresserad av fotboll rekommenderar jag er att åka hit.

Betyget blir 5 bollar av 5 möjliga.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du köpte väl massor med onödiga prylar? Typ Henke Larsson matchställ ;-)

Unknown sa...

Nja, dels har Filip redan ett barca-ställ och dels syntes det inga Larsson-prylar överhuvudtaget. Köper ju inga såna saker till mig själv.

Dock har det blivit ett träningslinne i bortafärger, en keps samt en teknikboll till Filip samt en halsduk till Niklas efter beställning. :-)

Tobbe sa...

Halsduk kan han nog behöva med tanke på att han ju verkar frysa som fasen och ränner runt med kavaj även när det är 27 grader ute :-)

Unknown sa...

Jovisst tog Messi med handen, men helt klart o tydligt var det inte om man inte hade repriser. Jag såg det inte och jag satt inte alltför långt bakom det målet. Fattade först inte vad folk skrek om, men killen som satt bredvid lyssnade på radion samtidigt där de sa att det var hands.

Men bortsett från handsen som domarna mycket väl kan ha missat, så var Messi en nivå bättr än alla andra. Bättre än det mesta jag sett Ronaldinho presterat under säsongen.

Tobbe sa...

Shorts ja, linne nej! Det får vara tills tidigast efter sommare då jag säkerligen lyckat bygga om min krop+p till nån grekisk guds avbild i gymmet :-)