2007-06-30

Dilemma

Har så mycket ny musik som jag inte hinner lyssna på nu när jag är hemma så att det är sjukt. Bl.a. Marilyn Mansons nya som verkar mycket lovande samt Evanescence senaste alster, fast den är såvitt jag vet inte så ny trots allt?!

Dessutom är Smashing Pumpkins återförenade och första singeln verkar lovande, Doomsday Clock. Hittade ett musikklipp på singeln på youtube till trailern för Transformers filmen som har premiär nästa vecka. Pumpornas nya platta, Zeitgeist, verkar släppas veckan därpå, typ den 11/7.


Hittade även en rätt risig version av kommande singeln, Tarantula.


Skulle kunna ge er hur många gamla godingar från Smashings digra låtarkiv som helst, men eftersom det är/var fredag och jag känner mig extra givmild så får ni här länken till allt med dem som finns på youtube. :-)

Åker till Skåne och ska vara borta 11 dar nästa fredag. Får försöka plocka med mig en del musik dit och se om det uppstår några musiktillfällen.

1 kommentar:

Anonym sa...

I ärlighetens namn gav jag bara singeln en snabblyssning men det är nog inte riktigt min kartong med pizza. Visst har de smaskiga pumporna en hel del guldkorn. Dock tillhör jag de som tycker bästa albumet är Ava Adore - dvs tvärtom de riktiga fansen ;-) Får ge låten en ny chans när jag hör den på "riktigt".